Mizu 5000MCT Gyutoh - 20 cm är en kockkniv från det japanska varumärket Miyabi. Kniven har en bladlängd på 20 cm som är den vanligast storleken och en mycket uppskattad modell tack vare sin stora mångsidighet. Passar utmärkt för kött, fisk och grönsaker.
Kniven är tillverkad med högteknologisk teknik, MC63-stål (förädlat SG2-stål) har mikrokarbidpulveriserats och CRYODUR® ishärdats till imponerande 63 HCR. Resultatet är en exceptionell hårdhet och hållbarhet. Bladet har två lager av hamrat rostfritt stål, Tsuchime, som ger ett vackert mönster och förhindrar råvaran att fastna vid användning. Knivbladet är dessutom slipat med den traditionella trestegsmetoden Honbazuke som ger en ultravass skärpa och en slipvinkel på 19°. Handtaget har ett traditionellt japanskt D-handtag som ligger bekvämt i handen och är tillverkad av Micarta, ett träliknande syntetiskt material. Livstidsgaranti på material och produktionsfel.
För att ta hand om dina knivar på bästa sätt rekommenderar vi att kniven diskas för hand och torkas av med torr trasa eller handduk direkt efter.
Mizu 5000MCT Gyutoh 20 cm
Du kan beställa fler artiklar än vad vi för närvarande har i lager. Observera att din beställning kommer att skickas i sin helhet när alla artiklar är redo. Uppdaterad leveranstid visas i kassan.
Varumärke:
MiyabiBredd:
33.6 cm
Höjd:
4.7 cm
Längd:
2.2 cm
Material:
Rostfritt stål, Pakkaträ
Artikelnummer:
10724231
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.