Lång, japansk förskärare/trancherkniv 23 cm från KAI i serien SCHUN CLASSIC som är idealisk för att tranchera och skiva stek och köttbitar. Olivslipningen gör att ingredienserna släpper snabbt från knivbladet. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lager damaskstål på vardera sida, vilket ger ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ, slipat och polerat med en glansig finish.
Denna serie kockknivar, tillverkade i damaskstål, är mycket uppskattad av både professionella kockar och ambitiösa hobbykockar. Varje Shun-kniv är omisskännlig och unik – ett konstverk som förenar hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka dessa knivar, inspirerad av samuraisvärd, möjliggör både japanska och västerländska knivformer.
Shun Classic Trancherkniv 23 cm
Därefter är produkten slutsåld.
Varumärke:
KAIBredd:
8 cm
Höjd:
2.5 cm
Längd:
39.3 cm
Material:
VG-MAX Stål, Damaskstål
Artikelnummer:
10745410
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.