Japansk trancherkniv 20 cm från KAI i serien SHUN CLASSIC som passar utmärkt för att tranchera och skiva kött och fisk. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lager damaskstål på vardera sida om kärnan, vilket ger kniven ett vackert mönster.
En trancherkniv gör att maten ser läcker ut genom att låta dig skära tunna, jämna skivor. Den kan också förbättra smaken genom att behålla köttsafterna inuti köttet istället för att de samlas på skärbrädan. Du kan skära skivor med ett enda långt drag. Den smala profilen och skarpa eggen minskar friktionen så att varje skiva blir perfekt. Idealisk för att skiva olika sorters kött och större grönsaker.
Shun Classic Trancherkniv 20 cm
Därefter är produkten slutsåld.
Varumärke:
KAIBredd:
8 cm
Höjd:
2.5 cm
Längd:
39.3 cm
Material:
VG-MAX Stål, Damaskstål
Artikelnummer:
10745409
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.