Kinesisk hacka 18 cm med högt blad från KAI i serien SHUN CLASSIC, utformad för att hacka grönsaker. Den kinesiska hackkniven är en stor fyrkantig kniv med ett mycket brett blad. Varje del av bladet kan användas: eggen för att hacka grönsaker, särskilt stora som kål, och den platta delen för att krossa vitlöksklyftor eller ingefära. Den är smidig nog för att hacka och skiva nästan alla typer av livsmedel men bör inte användas på leder och kött – det är köttyxans uppgift.
Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lager damaskstål på vardera sida om bladet. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ. En bra kniv för både ambitiösa hemmakockar och professionella kök.
Inga omdömen
Shun Classic Kinesisk Hacka 18 cm
4 499 kr
I lager (2 st), skickas inom 1-3 vardagar
Dimensioner
Bredd 9.5 cm
Höjd 2.5 cm
Längd 31 cm
Egenskaper
Material VG-MAX Stål, Damaskstål
Allmänt
VarumärkeKAI
Art. nr. 10745418
Fler Kockknivar
Mer från KAI
Få 10% rabatt vid din första beställning
Följ oss på Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, inspiration och produktlanseringar, samt för att få 10% rabatt på ditt första köp.

