Japansk Gyoto 20 cm från KAI, idealisk för att skära grönsaker och kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lager damaskstål på vardera sida om kärnan. Handtaget är tillverkat av laminerat ljust Pakkaträ, slipat och polerat.
Serien SCHUN CLASSIC har knivar med konvexa blade och en manuell slipning vilket ger varje Shun-kniv en ojämförlig skärpa som klarar även de hårdaste materialen. Den välbalanserade vikten gör knivarna bekväma att använda. Konstruktionen förlänger eggen in i handtaget, vilket ger optimal balans och känsla. Varje Shun-kniv har ett unikt damaskmönster som framhäver dess individuella karaktär.
Inga omdömen
Shun Classic Gyuto Kockkniv 20 cm
3 399 kr
I lager (2 st), skickas inom 1-3 vardagar
Dimensioner
Bredd 8 cm
Höjd 2.5 cm
Längd 39.3 cm
Egenskaper
Material VG-MAX Stål, Damaskstål
Allmänt
VarumärkeKAI
Art. nr. 10745414
Fler Kockknivar
Mer från KAI
Få 10% rabatt vid din första beställning
Följ oss på Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, inspiration och produktlanseringar, samt för att få 10% rabatt på ditt första köp.

