Japansk Gyoto 20 cm från KAI, idealisk för att skära grönsaker och kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lager damaskstål på vardera sida om kärnan. Handtaget är tillverkat av laminerat ljust Pakkaträ, slipat och polerat.
Serien SCHUN CLASSIC har knivar med konvexa blade och en manuell slipning vilket ger varje Shun-kniv en ojämförlig skärpa som klarar även de hårdaste materialen. Den välbalanserade vikten gör knivarna bekväma att använda. Konstruktionen förlänger eggen in i handtaget, vilket ger optimal balans och känsla. Varje Shun-kniv har ett unikt damaskmönster som framhäver dess individuella karaktär.
Shun Classic Gyuto Kockkniv 20 cm
Därefter är produkten slutsåld.
Varumärke:
KAIBredd:
8 cm
Höjd:
2.5 cm
Längd:
39.3 cm
Material:
VG-MAX Stål, Damaskstål
Artikelnummer:
10745414
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.