Brödkniv 23 cm från KAI är i världsklass och skär i båda riktningarna, vilket gör att de lätt skär igenom även hårdare bröd. Den vågtandade kniven kan användas för att skära kött och fisk utan att slita sönder fibrerna. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lager damaskstål på vardera sida om kärnan, vilket ger ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat ljust Pakkaträ, slipat och polerat.
Serien SHUN CLASSIC knivar är en av de mest omfattande serierna i damaskstål och uppskattas mycket av både professionella kockar och ambitiösa hobbykockar. De konvexa bladen och den manuella slipningen ger varje Shun-kniv en ojämförlig skärpa som klarar även de hårdaste materialen. Den välbalanserade vikten och skärpan gör knivarna mycket bekväma att använda.
Shun Classic Brödkniv 23 cm, Ljust handtag
Därefter är produkten slutsåld.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.