Arton år efter att Neil Perry först publicerade sin matfilosofi, har kokboken "The Food I Love" stått sig över tid som en av de mest refererade och vördade mat-"biblarna" bland både professionella kockar och hemmakockar.
Detta är mer än bara en receptbok – den är designad för att läsaren ska kunna laga mat med den, lära sig från den och glädjas åt den under en hel livstid.
Neil delar med sig av metoder, färdigheter och visdomar som hämtats från Medelhavets kök och som har stått sig över tid, nu reviderade och uppdaterade för en ny generation läsare. Inklusive råd om allt från att hålla en kockkniv till att binda upp en kyckling och filéa fisk, tillsammans med 200 läckra recept för alla tillfällen och färdighetsnivåer – från lätta frukostar och smörgåsar, till ett urval av skaldjur, kött och grönsaksrätter, samt ett överflöd av tidlösa desserter. Detta är hemlagad mat när den är som bäst: enkel, säsongsbetonad och helt underbar.
Inga omdömen
The Food I Love
Du kan beställa fler artiklar än vad vi för närvarande har i lager. Observera att din beställning kommer att skickas i sin helhet när alla artiklar är redo. Uppdaterad leveranstid visas i kassan.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.