Tim Anderson, tidigare vinnare av MasterChef, presenterar smakrika rätter från det japanska köket i sin bok om japansk själmat - Nanban. Här utforskas allt från ramen med dess rikedom på tillbehör, textur och smak, till gyoza fyllda med umami och kryddor. Den här maten, som just nu gör succé i Storbritannien genom gatukök, ramenbarer och avslappnade restauranger, erbjuder en motvikt till det typiska japanska restaurangköket.
Boken är fylld av oväntade läckerheter, från Sasebo-burgaren till japanska tolkningar av stekt kyckling. Upptäck kapitel om såser, små rätter, stora rätter, grillat, ramen, desserter och drycker.
Tim förklarar japanska ingredienser, var man kan få tag på dem och hur man kan ersätta dem om de inte finns tillgängliga. Han inkluderar enkla recept för nybörjare samt några mer avancerade projekt för matentusiaster.
Nanban
Därefter är produkten slutsåld.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Lägsta pris dag 1-30 innan kampanj är 670,00 kr.