Att laga mat över öppen eld är den mest ursprungliga av alla matlagningstekniker. Kokboken Cooking On Fire erbjuder många varierade recept samt praktiska tips.
Det handlar lika mycket om tiden det tar att tillaga maten som att äta den. Cooking on Fire är fylld med läckra recept som tillagas över eld och kräver olika grad av ansträngning. Du lär dig hur man bygger och tänder lägereldar, olika tekniker för att laga mat över eld, vilken utrustning du behöver (om någon), och allt annat du behöver veta. Du hittar klassiska recept som Chilli Con Carne och rostade kastanjer men också mer utmanande rätter.
Om det är en sak författarna vill uppnå med denna bok, är det att ge dig, läsaren, friheten att sitta ner vid elden och, med maten som ursäkt, titta in i lågorna och slappna av.
Inga omdömen
635,00 kr
Inkl. 6% moms
Du kan beställa fler artiklar än vad vi för närvarande har i lager. Observera att din beställning kommer att skickas i sin helhet när alla artiklar är redo. Uppdaterad leveranstid visas i kassan.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Följ oss på Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, inspiration och produktlanseringar, samt för att få 10% rabatt på ditt första köp.